Uw erkende specialist

  • Opel onderhoud Vianen

Erkend en vertrouwd

Garage Van Dompzelaar is merkonafhankelijk. Dit betekent niet alleen dat alle automerken welkom zijn in ons bedrijf. Ook wat betreft de onderdelen die gemonteerd worden is Garage Van Dompzelaar niet gebonden aan een merk. Wij monteren altijd de beste originele en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn.

Garage Van Dompzelaar is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Garage Van Dompzelaar staat altijd klaar voor de klant met scherpe concurrerende tarieven. Garage Van Dompzelaar staat garant voor een hoge kwaliteit, zowel ten aanzien van de producten als service en dienstverlening.

Bij ons bent u geen nummertje, maar een klant waar wij graag de tijd voor nemen. Onze medewerkers en monteurs worden regelmatig (bij)geschoold en hebben zeer uitgebreide vakkennis.

Garage Van Dompzelaar is BOVAG autobedrijf

BOVAG is in de loop der jaren uitgegroeid tot een breed geaccepteerd kwaliteitskeurmerk. Immers, bedrijven die zich bij BOVAG willen aansluiten, moeten voldoen aan strenge kwaliteitseisen die ieder jaar opnieuw gecontroleerd worden. Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Bovendien verbinden ze zich aan het verlenen van de standaard BOVAG-garantie, zodat de consument te allen tijd terug kan vallen op het BOVAG-bedrijf. Voor de zekerheid.

Garage Van Dompzelaar is Nationale Autopas aangesloten

Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

Garage Van Dompzelaar is RDW erkend

Bij de RDW staan voertuigen, veiligheid en milieu centraal. De RDW bewaakt de milieu- en veiligheidsaspecten van het Nederlandse voertuigpark. Nadat voertuigen zijn toegelaten op de weg en een kenteken hebben gekregen, blijft de RDW de veiligheid van voertuigen periodiek in de gaten houden. Dat gebeurt onder meer door de APK.

Daarnaast registreert de RDW de gegevens van voertuigen, hun eigenaren en de afgegeven documenten zoals kenteken- en rijbewijzen. De RDW beheert zo het basisregister voertuigen in Nederland. Ook verstrekt de RDW hierover informatie aan autoriteiten in binnen- en buitenland. Bijvoorbeeld ter ondersteuning van de bestrijding van voertuigcriminaliteit.

Op zoek naar een occasion!  Laat uw airco checken  Laat uw banden controleren  button-onderhoud